Наш разговорный клуб – это компания замечательных и самых разносторонних личностей, которых объединяет желание говорить по-японски. Здесь вас всегда рады видеть.
Присоединяйтесь к нам! Если вы изучаете японский язык или просто хотите пообщаться на языке Страны восходящего солнца в непринужденной обстановке, то наш клуб как раз для вас! Приходите, мы всегда вам рады!
Наши контакты: e-mail; ВКонтакте; facebook
Телефон: +三八〇六三六二九八一六二 Саша

вторник, 30 июня 2015 г.

Встреча 268 - Отчет

Спасибо  Олексию за отчет о прошедшей встрече, который привожу с сохранением авторской грамматики.

Сьогодні ледве не згубили наших двох Японців. Одначѣ ж, з ласки Бога й Аматерасу, їх виѦвивши, до кумпанії щасливо допровадили*. А говорилисьмо про подорожі різними країнами, та їхні кухні (зокрема, українську традиційну), окремі українські міста і регіони та вивчення мови, супроводжуючи учту переглядом переглядали світлин. (Принаймні, це те, що я зрозумів.))
 ___________ 
*Серйозно кажучи, варто б надалі уважніше планувати зустрічі з людьми, які не знають Київа. А то у вибраного ресторану головна зала (і кумпанія) знаходяться під землею – а Японці стоять на поверхні, бачать альтанки, зі столиками – і думаючи, що це і є весь ресторан, ніяк не знають, же ж нас шукати, і чи вони не помилились місцем. Добре, що один із наших нагодився, сильно припізнившись! (Бо основна кумпанія, яка прийшла вчасно – у залі сиділа і чекала).

Комментариев нет:

Отправить комментарий